Hva er TEOSYAL ?

TEOSYAL glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.


Ofte spurte spørsmål (FAQ)


Hva er TEOSYAL®?

TEOSYAL er et medisinsk produkt for skjønnhetsbehandling av ansikt samt hender og generell hudforbedring. TEOSYAL er en gele basert på hyaluronsyre som er et stoff som finnes naturlig i kroppen. TEOSYAL injiseres i huden og er utviklet for å redusere uønskede rynker og linjer, det brukes til leppe volum og konturering samt volum behandlinger og hudforyngelse.

Hva er fordelene ved TEOSYAL?

Med TEOSYAL får du et naturlig resultat som ikke påvirker ansiktsuttrykket.

TEOSYAL er en enkel og effektiv form for skjønnhetsbehandling. Én enkelt behandling gir umiddelbare resultater som varer fra 6 til 24 måneder avhengig av hvilket Teosyal produkt din lege / Sykepleier velger for deg. TEOSYAL er en av verdens mest velprøvde og dokumenterte skjønnhetsbehandlingen. Omfattende studier underbygger produktets sikkerhet og effekt. TEOSYAL har vært brukt i snart 8.000.000 behandlinger verden over de siste 10 årene.

Hvorfor bør jeg velge TEOSYAL?
  • Det er trygt. TEOSYAL er lik kroppens egen hyaluronsyre, og er grundig testet i kliniske studier.
  • Det virker. TEOSYAL gir langvarige resultater, men er ikke permanent.
  • TEOSYAL har vært brukt i over seks millioner behandlinger verden over de siste ti årene. Dette gir deg den tryggheten du fortjener
Hvilke områder kan behandles?

TEOSYAL kan brukes til å glatte ut linjer og rynker i ansiktet, skape fyldigere lepper og forme ansiktskonturene, for eksempel kinn og hake. Med Redensity 1 kan vi også tilføre huden nødvendige vitaminer og anti-oksidanter.

De vanligste områdene som behandles er:

  • Linjene fra nese til munnviker (nasolabiale furer)
  • Mellom øyenbrynene (glabellalinjen)
  • Lepper (ekstra volum og forming)
  • Kinn og hake (forming og konturering)
  • Hender, utringning, ansikt, hals (hudforyngelse)
Hvordan virker TEOSYAL?

TEOSYAL forynger huden og tilfører volum ved å etterfylle hudens lager av hyaluronsyre, slik at linjer og rynker reduseres umiddelbart og huden får et mykt og naturlig utseende.

Hva omfatter behandling med TEOSYAL?

Før

Begynn med å avtale time hos en kvalifisert lege eller sykepleier. Vær forberedt på å diskutere dine personlige ønsker og forventninger, sammen finner dere hvilken behandling med TEOSYAL som passer best for deg. Dette er avhengig av hva du ønsker å oppnå, ansiktstrekkene dine og livsstilsfaktorer. Etter timen vil du få den mest velegnede behandlingen.

Under
TEOSYAL injiseres i huden i små mengder ved hjelp av en tynn nål. Gelen skaper naturlig volum som glatter ut linjer og rynker, forbedrer ansiktsformen og gir fyldigere lepper. Produktet TEOSYAL Redensity 1 gir huden bedre spenst og struktur, gjenoppretter og opprettholder hudens fuktbalanse samt tilfører viktige vitaminer.

Behandlingen er rask, vanligvis ca. 15-30 minutter. Behandling med TEOSYAL påvirker ikke ansiktsuttrykket, og resultatet er synlig med en gang.

Etter
TEOSYAL brytes naturlig ned i kroppen. Oppfølgingsbehandling er som regel nødvendig etter 6–18 måneder, avhengig av individuelle faktorer og området som behandles. Spør legen din om når oppfølging vil bli nødvendig.

Etter behandlingen kan det oppstå reaksjoner. De vanligste er lett rødme, hevelse, kløe, blåmerker, og litt ømhet. Slike reaksjoner er som oftest milde til moderate, og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjonen. Reaksjonene går som regel over av seg selv 1–2 dager etter injeksjonen.

Hva bør jeg tenke på når jeg vurderer å ta behandling?

For din egen sikkerhet, bør du fortelle om eventuelle sykdommer du har hatt når du er på første konsultasjon. Det er viktig å avdekke slike forhold sammen med din lege/sykepleier.

Hvor lenge varer en behandling med TEOSYAL?

En av de store fordelene ved TEOSYAL er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varigheten er avhengig av mange faktorer, for eksempel hudtype, livsstil og alder. Etter den første behandlingen anbefales, kontroll tidligst etter 14 dager evt normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 6.–18. måned. Teosyal sine leppebehandlinger har varighet på ca 12 måneder.

Kan alle behandles med TEOSYAL?

Alle vil ha god nytte av å bruke TEOSYAL. Om du bare ønsker en enkel hudforbedring med Redensity 1 for å gi bedre hud struktur eller fjerne linjer rynker, evt øke volum i kinn/ kinnben. Eller ønsker du mer kontur og volum i lepper? Teosyal har markedets største utvalg av HA fillere og din behandler vil finne riktig produkt til deg.

Trenger man smertestillende ved behandling med TEOSYAL?

Vi opplever alle smerte forskjellig, og det er individuelt hvorvidt bedøvelse brukes eller ikke. TEOSYAL har innebygget bedøvelse. Det kan også brukes lokalbedøvende krem som påføres før behandlingen.

Er det noen risiko knyttet til TEOSYAL?

Siden TEOSYAL ble lansert i 2003, er det utført over seks millioner behandlinger. Reaksjoner knyttet til produktet er svært sjeldne.

Etter en leppeutfylling kan leppene være litt hovne i inntil 2 uker.

Det er meget liten risiko for infeksjon.

Be legen din om ytterligere informasjon om bivirkninger.

Hvilken klinisk erfaring ligger bak TEOSYAL?

TEOSYAL er i dag blandt markedets mest velprøvde og testede behandling med hyaluronsyre. TEOSYAL har satt en ny klinisk standard på sitt felt. Sikkerheten og effekten er klinisk bevist, og underbygges av omfattende kliniske data. TEOSYAL har vært brukt siden 2003 i over seks millioner behandlinger verden over. Produktet gjennomgår en kontinuerlig forskning og utvikling. Derfor omtales TEOSYAL som den mest moderne HA filleren på markedet, dette nyter du godt av som kunde.

Finnes det forskjellige produkter med TEOSYAL?

TEOSYAL består av en rekke forskjellige produkter som er skreddersydd for dine behov. Du bør snakke med din lege eller sykepleier om hvilke produkter som passer best til nettopp dine behov.

Hvem er kvalifisert til å utføre behandling med TEOSYAL?

Kvalifisert helsepersonell i samsvar med gjeldende lov.

Hvem produserer TEOSYAL?

TEOSYAL utvikles og produseres av det Sveitsiske selskapet TEOXANE Labratories, som har hovedkontor i Paris Frankrike samt filialer over hele verden. TEOXANE driver kontinuerlige forsknings- og utviklingsprogrammer hvor sikkerhet og kvalitet har høyeste prioritet. Det er i dag bevist at TEOSYAL er et trygt produkt med en effektiv og langvarig virkning. Dette underbygges av erfaring fra over et tiår med klinisk bruk.

Må jeg ta en hudtest?

Hud test er ikke nødvendig, siden TEOSYAL ikke inneholder ingredienser med animalsk opprinnelse.

Kan jeg bruke TEOSYAL hvis jeg har tatt laserbehandling eller kjemisk peeling?

Hvis du nylig har tatt laserbehandling eller kjemisk peeling, anbefaler vi å vente til området er fullstendig leget og huden er tilbake til sin normale tilstand. Vi behandler bare frisk hud som hovedregel.

Snakk med behandleren din om dette.

Hvordan framstilles TEOSYAL?

TEOSYAL fremstilles av det naturlige råstoffet hyaluronsyre som er et sukkermolekyl vi finner i alle kroppens bestanddeler.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i nesten alle levende organismer. Det binder vann, og fungerer som et smøremiddel i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer, og for å regulere hudens fuktbalanse.

Finn ut mer

Lurer du på mer om våre behandlinger, eller ønsker å komme i kontakt med en klinikk?

Top